Word lid Bestel gratis

ADEMNOOT

Op zaterdag 17 februari 2018 organiseert het Longfonds in samenwerking met Philips een uniek zangevenement ‘ADEMNOOT’. 

 

Zingen is goed voor je longen. Iedereen kan meedoen, met én zonder longziekte. Heb jij een passie voor zingen? En wil jij longziekten de wereld uit helpen? Kom dan op zaterdag 17 februari  naar ADEMNOOT: hét exclusieve zangevenement van het Longfonds in samenwerking met Philips. Jij vormt samen met duizenden zangliefhebbers één megakoor in het Klokgebouw in Eindhoven om aandacht te vragen voor mensen met een longziekte en longonderzoek te steunen.

Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley zingen ook mee. Beleef een onvergetelijke zangervaring met gegarandeerd kippenvel.

Trijntje Oosterhuis: ‘Als zangeres weet ik hoe belangrijk gezonde longen zijn. Dat gun ik iedereen. Daarom zing ik mee met ADEMNOOT.’ Tickets kopen kan vanaf vandaag op https://www.longfonds.nl/ademnoot/

Ruim 1 miljoen mensen hebben een ongeneeslijke longziekte. Ademhalen is voor hen een dagelijkse of terugkerende strijd. En elk jaar overlijden er duizenden mensen aan een longziekte. Daarom geeft het Longfonds - in samenwerking met Philips - heel zingend Nederland de kans actief hun stem te laten horen voor mensen met een longziekte. Alle deelnemers aan ADEMNOOT vormen als tweede, derde en samen ontelbare stemmen de concrete steun voor mensen met een longziekte.

Megakoor Het Klokgebouw in Eindhoven wordt op 17 februari omgetoverd tot een waanzinnig mooie concertzaal waar orkestleider Stephan Geusebroek zorgt voor een prachtig arrangement en zo met de zaal een megakoor vormt, geïnspireerd op het succesvolle Choir Choir Choir.

Edsilia Rombley: ‘Ik roep iedereen met een passie voor zingen op om mee te doen. Deze unieke zangervaring wil je echt niet missen!

https://youtu.be/K_giZ3laf6g