Word lid Bestel gratis

Longpunt Lelystad 19-04-2018

Quiz en gezellig afsluiting seizoen

 

 

 

Donderdag 19 april 2018 was het laatste Lelystadse Longpunt voor de zomerstop.

We hebben het gezellig afgesloten met een quiz onder leiding van Marjolein Fleuren en Annemieke de Bruijne. 

Er werd gekeken hoeveel er was blijven hangen van alle Longpunten die we hadden gedaan en dat viel niet tegen. Er waren ondanks het mooie weer toch nog 18 mensen naar ons toe gekomen; dus wij mogen niet mopperen.

We hebben gelachen en er zijn ook suggesties gedaan,  bv over het inhaleren van de medicatie, die toch door iedereen anders wordt uitgelegd en dat de patiënten dan niet meer weten wat de juiste manier is. Waarop Marjolein vertelde dat de verpleegkundigen bezig zijn met de longartsen en apothekers om een gelijke uitleg in de Flevopolder proberen mogelijk te maken.

Het was enorm gezellig en er waren ook nog wat lekkere hapjes en drankjes om het seizoen gezellig af te sluiten en wij ( Ben Limahelu en Cathy van der Sluis) hopen dat iedereen het ook naar de zin heeft gehad en dat we iedereen in goede gezondheid na de vakantie weer te mogen begroeten. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe. En zodra de nieuwe data van het Longpunt Lelystad bekend zijn stellen wij u op de hoogte.

Groetjes Ben Limahelu en Cathy van der Sluis