Word lid Bestel gratis

Wandelen voor een wereld zonder longziekten!

Van 18 t/m 21 juli 2017 wordt de 101e Nijmeegse Vierdaagse gelopen.

Bent u of kent u iemand die meeloopt met de Nijmeegse Vierdaagse? Loop dan mee voor een wereld zonder longziekten. Zo steunt u belangrijk onderzoek en helpt u ruim één miljoen longpatiënten!

Als u zich heeft ingeschreven voor de Vierdaagse, kunt u zich via https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/wandelaars aanmelden om te lopen voor het Longfonds. Laat uw inzet sponsoren en help mee in onze strijd voor gezonde longen! U ontvangt dan van ons een Longfonds sportshirt waarmee u tijdens de Vierdaagse laat zien dat u mee strijdt voor gezonde longen voor iedereen. Daarnaast helpen wij u natuurlijk met tips en –tricks om sponsorgeld bij elkaar te krijgen.

Inschrijven

De inschrijving is gestart op maandag 30 januari. Loopt u voor het eerst mee? Dan kunt u zich inschrijven vanaf 27 februari (08.00 uur). Meer informatie over inschrijven vindt u op http://www.4daagse.nl

Onze dromen

Het Longfonds wil astma voorkomen, kapotte longen repareren en een betere behandeling van ernstige longziekten. Dat zijn onze dromen. Uw gelopen kilometers zijn goud waard tijdens de Vierdaagse en helpen om onze dromen te realiseren. Samen maken we het verschil!