Word lid Bestel gratis

Webinar 21-09-20 Hoe ziet de reguliere longzorg eruit in coronatijd?

Deze zomer orginiseert hetLongfonds een aantal keren webinars over onderwerpen die ons en onze achterban na aan het hart liggen. De webinars worden gegeven door wetenschappers, longartsen en zorgprofessionals. Zij worden altijd bijgestaan door een gespreksleider van Longfonds. Tijdens het webinar krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen via de ‘chatroom’. 

Een webinar is een online presentatie of workshop van nooit langer dan een uur. Het doel is om deelnemers te informeren en te inspireren over een bepaald onderwerp.  

21-09-2020

Hoe ziet de reguliere longzorg eruit in coronatijd? 
Door Mariëtte Scholma

Hoe verlopen afspraken voor mijn longziekte bij mijn vaste zorgverlener in coronatijd? Moet ik met een longziekte mijn medicatie aanpassen? Wanneer weet ik of mijn klachten horen bij mijn longaandoening of wijzen op corona? Voor veel mensen met een longziekte is de huidige coronacrisis een extra spannende tijd die gepaard gaat met vragen over hun zorg. Voor deze mensen, hun naasten en andere belangstellenden organiseert het Longfonds een gratis webinar. Mariëtte Scholma geeft tijdens deze digitale bijeenkomst een lezing over de gevolgen van het coronavirus op de zorg voor mensen met een longaandoening en beantwoordt vragen van de deelnemers.

Iedereen met een computer, tablet of smartphone kan deelnemen aan een webinar, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Voor de webinars hoef je niets te betalen. Ze zijn 

Registreer je dan als deelnemer door in de kalender hieronder op de aanmeldknop van een webinar te klikken en het formulier in te vullen. Na aanmelding ontvang je een link naar het webinar en een uitleg van hoe je kunt inloggen.

Hier aanmelden https://e.longfonds.nl/3/4/1506/11/GyJZtr072L5zzCbMkvo--w3jc8qwzQv6bbo57JoQ9Y9QlW7j7YZvXtl8rPzMkG_9